KINO VISION TIETOSUOJA

Päivitetty 9.6.2022

Kino Vision tietosuojaan pääset tutustumaan täältä. Keräämme tietoja asiakkaan antaman suostumuksen ja lain rajoissa. Kino Vision tietosuoja on palveluiden toimivuuden kannalta välttämätön.

Kino Visio (jäljempänä ”Kino Visio” tai ”me”) kerää, tallentaa ja käsittelee henkilötietoja rekisterinpitäjänä Kino Vision verkkosivuston ja niihin liittyvien palvelujen tarjoamiseksi (jäljempänä myös ”palvelut”).

Olemme sitoutuneet noudattamaan soveltuvaa lainsäädäntöä Kino Vision toiminnassa. Keräämme, tallennamme ja käsittelemme muutoin henkilötietojasi tässä kuvatun tietosuojakäytännön mukaisesti. Sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi tietojen keräämiseen tai kieltää suoramarkkinoinnin lähettäminen. Sinulla on myös oikeus irtisanoa Leffaklubin jäsenyys, jolloin pyydettäessä poistamme myös sinusta tallennetut asiakastiedot.

Milloin käsittelemme ja keräämme asiakkaidemme tietoja?

Keräämme henkilötietojasi, kun asioit toimipisteessämme tai verkkopalveluissamme. Tietojasi käsitellään, kun rekisteröidyt Leffaklubi-ohjelmaan, ostat elokuvalippuja, osallistut markkinointikampanjaan tai kyselytutkimukseen, annat palautetta tai olet muutoin yhteydessä asiakaspalveluumme.

Keräämme henkilötietojasi myös toimipisteessämme suoritettavan tallentavan kameravalvonnan yhteydessä varmistaaksemme asiakkaidemme, henkilöstömme ja omaisuutemme turvallisuuden. Laadun varmistamiseksi sekä palvelun kehittämiseksi saatamme nauhoittaa asiakaspalvelupuheluita.

Keräämämme tiedot voivat olla sellaisia, joita annat itse tai tietoja, jotka tallentuvat samalla, kun käytät palveluitamme (esimerkiksi evästeet, sijaintitiedot ja IP-osoitteet).

Miksi kerätyt tiedot ovat tarpeellisia?

Käsittelemme tietojasi palvelujemme toteuttamisessa ja uusien elämysten suunnittelemisessa. Kerättyjen tietojen käsittely auttaa meitä analysoimaan asiakkaidemme mieltymyksiä ja toiveita eli kehittämään elokuvateatterimme toimintaa ja asiakaspalvelua entistä paremmaksi.

Yhdistelemme keräämiämme tietoja toisiinsa ja luomme profiileja, joiden avulla pyrimme personoimaan palvelujamme ja markkinointia. Hyödynnämme henkilötiedoista analysoituja ja profiloituja asiakassegmenttejä kolmansien osapuolien kohdennetun markkinoinnin toteuttamiseksi verkkosivustollamme.

Kuinka käsittelemme kerättyjä tietoja?

Kunnioitamme yksityisyydensuojaasi kaikessa suorittamassamme käsittelyssä. Käsittelemme mahdollisuuksien mukaan pseudonimisoituja tietoja ja segmenttitietoja. Emme käsittele sinuun suoraan yhdistettävissä olevia tietoja, ellei se ole välttämätöntä käsittelyn tarkoituksen toteuttamiseksi.

Voit itse vaikuttaa siihen, miten käsittelemme henkilötietojasi. Kino Vision tuotteet ja palvelut on tyypillisesti tarkoitettu kaikille. Kino Visio ei kuitenkaan tietoisesti kerää henkilötietoja alle 15-vuotiaista lapsista ilman heidän vanhempiensa tai huoltajiensa suostumusta.

Lisätietoja tietosuojasta ja evästeistä: kinovisio@kinovisio.fi