Kino Visiolle

Saavutettavuus on tärkeää

Teatterissamme on erillinen esteetön WC lipunmyyntikerroksessamme hissin vieressä.  Saliin pääsee myös pyörätuolilla ja pyörätuolipaikkoja on useampi vaihtoehto eri riveillä. Salistamme löytyy myös induktiosilmukka. 

Pyörätuoliasiakkaan avustaja pääsee yhdessä avustettavan kanssa yhden lipun hinnalla elokuviin.

Mikäli asiakas ei käytä pyörätuolia, hänen on esitettävä lipunmyynnissä sosiaalitoimen päätös tai vastaava asiakirja avustajan tarpeellisuudesta saadakseen avustajalle ilmaislipun.

saavutettavuus

Tekstitykset

Tekstityksessä kuvaillaan dialogin lisäksi myös muita elokuvan ääniä. Näytöksessä olevan elokuvan perässä on erikseen merkintä ”tekstitys kuulovammaisille” vain silloin kun tällaisia näytöksiä on ohjelmistossa.

Otamme mielellämme toiveita vastaan ja tarjoamme kotimaisista elokuvista suomeksi tekstitettyjä versioita. Toiveita voit lähettää palautelomakkeemme kautta.

Kuvailutulkkaus

Joihinkin kotimaisiin elokuviin on saatavilla kuvailutulkkaus, jonka voi kuunnella MovieReading-mobiilisovelluksella elokuvateatterissa. Kuvailutulkit kertovat roolihenkilöiden ilmeistä ja eleistä sekä muusta sanattomasta toiminnasta.

Tarvitset tällöin elokuvasaliin mukaasi älypuhelimen tai tabletin kuulokkeineen. Lataa jo etukäteen MovieReading-kuvailutulkkaussovellus laitteellesi App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Kun valitset ensin sovelluksen Settings-valikosta kohdemaaksi Finland, löydät tämän jälkeen suomeksi kuvailutulkatut elokuvat kohdasta Market, josta näet, mihin elokuviin tulkkaus on saatavilla. Valitse listasta haluamasi elokuva ladattavaksi. Lataus kestää parisen minuuttia yhteydestä riippuen. Kun elokuvan kuvailutulkkaus on ladattu applikaatioon, nettiyhteyttä ei elokuvateatterissa tarvita. Ladattu elokuva näkyy My Movies -osiossa.

Elokuvateatterissa avataan applikaatiosta My Movies ja valitaan elokuva. OK-kuittauksen jälkeen kuvailutulkkaus lähtee käyntiin. Muista säätää näytön kirkkaus minimiin ja ottaa käyttöön puhelimesi lentokonetila, jotta et häiritse omaa tai muiden katselukokemusta. Ennen elokuviin tuloa kannattaa puhelimen tai tabletin akku ladata täyteen.

©2022. Kino Visio. All Rights Reserved.