THE WATCHERS

ENSI-ILTA: 7.6.2024
GENRE: Fantasia, kauhu
KESTO: 1 h 42 min
OHJAUS: Ishana Night Shyamalan
NÄYTTELIJÄT: Dakota Fanning, Georgina Campbell, Oliver Finnegan, Olwen Fouere

 

Tuottaja M. Night Shyamalanilta tulee elokuva The Watchers, jonka on ohjannut ja käsikirjoittanut Ishana Night Shyamalan ja joka perustuu A.M. Shinen kirjaan. Tarinan pääosassa on 28-vuotias taiteilija Mina, joka eksyy suureen aarniometsään läntisessä Irlannissa. Päästyään vihdoin suojaan Mina jää tietämättään loukkuun yhdessä kolmen ventovieraan kanssa, joita mystiset yölliset olennot tarkkailevat ja vaanivat.

Heitä ei voi nähdä, mutta he näkevät kaiken.

Elokuvan The Watchers pääosissa nähdään Dakota Fanning (Once Upon a Time in Hollywood, Ocean’s 8), Georgina Campbell (Barbarian, Suspicion), Oliver Finnegan (Creeped Out, Outlander – Matkantekijä) ja Olwen Fouere (The Northman, The Tourist). Elokuvan ovat tuottaneet M. Night Shyamalan, Ashwin Rajan ja Nimitt Mankad. Vastaavina tuottajina ovat toimineet Jo Homewood ja Stephen Dembitzer.

Ohjaaja-käsikirjoittaja Shyamalanin työryhmään ovat kuuluneet myös elokuvaaja Eli Arenson (Lamb, Hospitality), tuotantosuunnittelija Ferdia Murphy (Lola, Finding You), leikkaaja Job ter Burg (Benedetta, Elle) ja pukusuunnittelija Frank Gallacher (Sebastian, Aftersun – päivämme auringossa). Elokuvamusiikin on säveltänyt Abel Korzeniowski (Till, Nunna).

New Line Cinema esittää elokuvan The Watchers, joka saa maailmanensi-iltansa elokuvateattereissa 5. kesäkuuta 2024 ja Pohjois-Amerikassa 14. kesäkuuta 2024; sen levittää maailmanlaajuisesti Warner Bros. Pictures.