YHTEYSTIEDOT

OSOITE
Kino Visio
Salmelantie 6
88600 SOTKAMO
044-539 7309

SIJAINTI JA AJO-OHJEET
Kino Visio sijaitsee Sotkamon keskustan välittömässä läheisyydessä osoitteessa Salmelantie 6. Vuokatista saavuttaessa ajetaan keskustan läpi kohti kirkkoa, jota ennen käännytään Salmelantielle (kirkkoherranvirasto jää käännyttäessä oikealle puolelle tietä). Salmelantietä ajetaan n. 1 km, jonka jälkeen teatteri löytyy vasemmalta puolelta tietä. Sisäänkäyntinä toimii rakennuksen pääsisäänkäynti. Kino Vision lipunmyynti ja sisäänkäynti saliin ovat pohjakerroksessa.  Rakennuksessa on myös hissi, pääsisäänkäynnin oikeanpuoleisen käytävän päässä. Matkaan Vuokatista teatterille kuluu n. 7 minuuttia. Rakennuksen edustan parkkipaikat ovat asiakkaittemme käytössä.

PUHELIN
044 539 7309 (normaali matkapuhelinmaksu)

Kino Vision puhelinnumero palvelee teatterin aukioloaikojen aikana. Kino Visio aukeaa puolta tuntia ennen päivän ensimmäistä näytöstä.
Emme myy lippuja puhelimitse, mutta varauksia voi tehdä. Varatut liput on lunastettava puoli tuntia ennen esityksen alkamista.

Elokuvateatteria hallinnoivan yhdistyksen tiedot

Versova Puu ry
Hevoskatu 4
88600 SOTKAMO
versovapuu(a)versovapuu.fi
Y-tunnus: 2403988-2

 

LIPUNMYYNTI

Elokuvateatterin lipunmyynti palvelee poikkeusaikana sopimuksen mukaan. Pyydä takaisinsoittoa tekstiviestillä tai ota yhteyttä sähköpostilla.

Lipunmyynti aukeaa puolta tuntia ennen päivän ensimmäistä näytöstä. Myymme lippuja suoraan luukulta.
Tällä hetkellä emme myy lippuja verkkosivuston kautta emmekä puhelimitse, mutta varauksia voi tehdä numerosta 044-539 7309. Varatut liput on lunastettava puoli tuntia ennen esityksen alkamista.