MEG 2: THE TRENCH

ENSI-ILTA: 4.8.2023
GENRE: Seikkailu, toiminta
KESTO:  1 h 46 min
OHJAUS: Ben Wheatley
NÄYTTELIJÄT: Jason Statham, Wu Jing, Sophia Cai, Page Kennedy, Sergio Peris-Mencheta, Skyler Samuels, Sienna
Guillory ja Cliff Curtis

Valmiina kesän kovimpaan adrenaliinihyökyyn elokuvassa “Meg 2: The Trench”, joka on kirjaimellisesti megaluokan toimintaseikkailu – se on kaikin tavoin suurempi kuin vuoden 2018 menestyselokuva “Megalodon” (The Meg”) viedessään toiminnan entistä isommalle vaihteelle ja entistä syvempiin syövereihin monen megalodonin voimalla!

Sukella vieraisiin vesiin Jason Stathamin ja toimintatähti Wu Jingin kanssa heidän johtaessaan tutkimusryhmää vaarallisella tutkimusmatkalla valtameren syvyyksiin. Heidän työnsä saa kaoottisen käänteen, kun rikollinen kaivosoperaatio uhkaa heidän tehtäväänsä ja pakottaa heidät taisteluun, jossa pelissä ovat elämä ja kuolema. Kun vastassa on kolossaalisia jättiläishaita ja uhkaavia ympäristöhaasteita, sankariemme on oltava nopeampia, fiksumpia ja urheampia uimareita kuin heidän armottomat vastustajansa kellon tikittäessä vääjäämättömästi kohti ratkaisua. Uppoudu vuoden sähäkimpään elokuvaelämykseen “Meg 2: The Trench” – jossa syvyyksien kauhuille vetää vertoja vain alusta loppuun vyöryvä toiminta!

Warner Bros. Pictures ja CMC Pictures esittävät elokuvan “Meg 2: The Trench”, jonka pääosissa nähdään Statham ja Jing sekä mukana ensemblekaartissa mm. Sophia Cai (“Megalodon”), Page Kennedy (“Megalodon”), Sergio Peris-Mencheta (“Rambo: Last Blood”), Skyler Samuels (“Gifted”), Sienna Guillory (“Resident Evil” -elokuvat) ja Cliff Curtis (“Avatar” -elokuvasarja).