TEATTERI

Sotkamon elokuvateatteri Kino Visio aloitti toimintansa 30.3.2013.

Elokuvateatterin toiminnasta vastaa Versova Puu ry. Kino Vision tuotto käytetään nuorisotyön hyväksi (www.versovapuu.fi).

Suomen elokuvasäätiö on tukenut teatterin toimintaa vuodelle 2019. Säätiö on tukenut toimintaamme myös aiempina vuosina.

Teatteri on varustettu huippuluokan kuva- ja äänitekniikalla, jotka soveltuvat erinomaisesti perinteisten elokuvanäytösten lisäksi myös kokous ja live-esityskäyttöön. Digitaaliset- ja 3D-elokuvaprojektorit tekevät elokuvaelämyksistä unohtumattomia. Teatterimme on lapsiystävällinen ja sisältää paikkoja myös liikuntarajoitteisille. Uudet elokuvateatteripenkit on asennettu saliin toukokuussa 2018.

Sotkamon Kino Vision penkit uusittiin keväällä 2018. Kuvassa elokuvateatterivastaava Juuso Hyvönen ja teatteripäällikkö Miika J. Norvanto. Kuva: Akke Virtanen.

Sotkamon Kino Visiossa on 100 asiakaspaikkaa, joista kaksi paikkaa pyörätuoliasiakkaille. Salistamme löytyy induktiosilmukka, jonka kuuluvuuskartan näet tästä linkistä.

Teatterilla on tarjolla kattava valikoima elokuvaherkkuja popcorneista ja makeisista virvoitusjuomiin ja mehuihin.

SALIKARTTA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sijainti ja ajo-ohjeet:
Kino Visio sijaitsee Sotkamon keskustan välittömässä läheisyydessä osoitteessa Salmelantie 6. Vuokatista saavuttaessa ajetaan keskustan läpi kohti kirkkoa, jota ennen käännytään Salmelantielle (kirkkoherranvirasto jää käännyttäessä oikealle puolelle tietä). Salmelantietä ajetaan n. 1 km, jonka jälkeen teatteri löytyy vasemmalta puolelta tietä.

Teatterin edustalla sijaitsevat lämmitystolppaiset parkkiruudut ovat vapaasti asiakkaiden käytössä.

Sisäänkäyntinä toimii rakennuksen pääsisäänkäynti, Kino Vision aula on pohjakerroksessa. Rakennuksessa on myös hissi, pääsisäänkäynnin oikeanpuoleisen käytävän päässä.