FIVE NIGHTS AT FREDDY'S

ENSI-ILTA: 27.10.2023
GENRE: Kauhu
KESTO: 1 h 50 min
OHJAUS: Emma Tammi
NÄYTTELIJÄT: Josh Hutcherson, Elizabeth Lail, Piper Rubio, Kat Conner Sterling, Mary Stuart Masterson, Matthew Lillard

Selviätkö viisi yötä?

Hyytävä kauhupeli-ilmiö muuttuu veret seisauttavaksi valkokangaselämykseksi kun elokuvat M3GAN, The Black Phone ja The Invisible Man tuottanut Blumhouse tuo teattereihin elokuvan Five Nights at Freddy’s.

Tarina seuraa vartijaa, joka aloittaa uudessa työssään Freddy Fazbear’s Pizzassa. Ensimmäisessä vuorossa ollessaan hän huomaa, etteivät yövuorot pitseriassa ole aivan helppoja selvitä hengissä.

Elokuvaa tähdittävät Josh Hutcherson (UltramanNälkäpeli-franchise), Elizabeth Lail (YouMack & Rita), Piper Rubio (Holly & Ivy, Unstable), Kat Conner Sterling (We Have a Ghost9-1-1), Mary Stuart Masterson (BlindspotPaistetut vihreät tomaatit) ja Matthew Lillard (Good GirlsScream).

Five Nights at Freddy’s -elokuvan on ohjannut Emma Tammi (The Wind, Blood Moon) ja käsikirjoittaneet Scott Cawthon, Emma Tammi ja Seth Cuddeback.

Elokuvan ikoniset animatrooniset hahmot on luonut Jim Henson’s Creature Shop.                                                                                  

Five Nights at Freddy’s -elokuvan ovat tuottaneet Jason Blum ja Scott Cawthon. Vastaavia tuottaja ovat Bea Sequeira, Russell Binder, Marc Mostman ja Christopher H. Warner. Universal Pictures esittää Blumhouse -tuotannon yhteistyössä Striker Entertainmentin kanssa.