Kino Vision penkit uusitaan toukokuussa

Nuorten elokuvakeskus ja elokuvateatteri Kino Visio avasi ovensa viisi vuotta sitten pääsiäislauantaina ja kuluvana viikonloppuna syntymäpäiviä päästiin juhlistamaan jälleen pääsiäisen merkeissä. Paikalliset ja matkailijat ovat viiden toimintavuoden aikana tulleet tutuiksi: teatterissa on käynyt yhteensä lähes 63 000 elokuvakatsojaa ja tapahtumia on järjestetty runsaasti. Kiitosta on kerännyt teatterin laaja ohjelmisto, johon kuuluu kotimaisten uutuuksien ja lastenelokuvien lisäksi myös ulkomaista tarjontaa art house-elokuvasta toimintaspektaakkeleihin. Elokuvakeskuksen toiminnassa on ollut vuosien aikana mukana kaikkiaan 60 sotkamolaista nuorta.

Kevään aikana elokuvasali kokee muodonmuutoksen, kun elokuvasäätiön myöntämän kunnostustuen myötä toteutetaan penkkiuudistus. Uudistuksessa alkuperäiset penkit vaihdetaan uusiin elokuvakäyttöön suunniteltuihin istuimiin. Salin kapasiteetti ei pienene merkittävästi, sillä rakentajat olivat aikoinaan kaukaa viisaasti tehneet rivivälin väljäksi. Penkkiremontin yhteydessä teatteriin asennetaan induktiosilmukka.

Muutoksilla toivomme voivamme palvella entistä paremmin asiakkaitamme luomalla aiempaakin miellyttävämpiä katselukokemuksia.

Uudistuneeseen ilmeeseen pääset tutustumaan toukokuun puolivälin jälkeen! Remontti alkaa toukokuun toisella viikolla. Siihen asti ja sen jälkeen tervetuloa elokuviin!